bethoveni 3

Bethoveni - Bukinist

Bethoveni. nga B. Kremnjev BOM0052. Libër i ri. Përshkrim i shkurtër. Një libër biografik i cili na tregon më shumë mbi jetën e kompozitorit të famshëm Bethoven  ...

bethoveni, b. kremnjev - ShtepiaeLibrit.com

Anton Grudzhinjski rrjedh nga një familje me tradita muzikore. Gjyshi i tij ka qenë kompozitor, pianist dhe drejtor i Institutit të Muzikës, ndërsa i ati ka qenë ...

Kim Bethoveni bir simfoniya həsr etməmək üçün kifayət qədər dəli ...

Bir siyasətçinin pozduğu vədlər heç vaxt ürəyinizi qırırdısa, Bethoven sizin nə hiss etdiyinizi bilirdi. Kim Bethoveni bir simfoniya həsr etməmək üçün kifayət qədər ...

მსგავსი ძიებები